Confidentialitatea datelor GDPR

Politica de Confidentialitate a Datelor Personale conform cu Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR)

PFA ION SILVIU DANIEL, prin intermediul website-ului foto-silviu.ro va procesa datele dvs. personale numai in scopul efectuarii corecte a serviciilor solicitate de dvs.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare prelucram datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul general privind protectia datelor (UE) 2016/679 (GDPR). Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit acest document prin care dorim sa va informam despre modul in care utilizam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu serviciile noastre, telefonic sau prin intermediul website-ul nostru.

PFA ION SILVIU DANIEL  este persoana fizica autorizata, CUI: 38697593 , inregistrata la Registrul Comertului F15/74/16.01.2018,  Sediul Social: Str. N. Titulescu, bl.24, scara A, Etaj 3, Ap.9,Oras Gaesti, Judetul Dambovita.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs., va incurajam sa contactati Responsabilul 5 PFA ION SILVIU DANIEL  , responsabil cu protectia datelor la adresa de e-mail: contact@foto-silviu.ro.

Colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cand completati formularul pentru solicitarea unui serviciu, ne transmiteti numele si prenumele, adresa de e-mail, telefonul si adresa unde doriti prestarea serviciului solicitat, date personale care sunt necesare strict pentru prestarea serviciilor in beneficiul dvs.

Putem de asemenea sa colectam anumite informatii cu privire la comportamentul dvs. in timpul vizitarii site-ului nostru web cu unicul scop declarat de a va personaliza experienta online si a va usura accesarea ulterioara a site-ului, fara insa a procesa sau a prelucra in vreun fel aceste date.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor din categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Nu colectam date personale care sa fie utilizate ulterior in activitatea noastra de marketing sau alte metode de promovare si dezvoltare comerciala a firmei noastre. Nu transmitem datele dvs. personale niciunei entitati care sa foloseasca aceste date personale in activitatea lor de marketing sau comerciala.

Pentru apararea intereselor noastre legitime, pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste situatii pot include:

  • masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor site-ului foto-silviu.ro fata de atacuri cibernetice;
  • masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  • masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

Pastram datele dvs cu caracter personal pentru indeplinirea intocmai a serviciul solicitat de dvs. si pastram aceste date personale pana cand consideram ca orice reclamatie indreptata impotriva prestatorului serviciului solictat, nu mai este de actualitate.

Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii care sa va ajute la identificarea prestatorului si a serviciului solicitat, in situatiile in care legislatia aplicabila o impun.

Ca regula generala, informatiile legate de prestarea serviciilor solicitate de dvs. se face pentru o perioada de 5 ani de la momentul finalizarii serviciului solicitat, insa este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu interesele noastre legitime.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem furniza anumite date cu caracter personal autoritatilor publice care ne solicita in scris aceste informatii.

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate pe teritoriul Romaniei.

Protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei, pastrand datele dvs. cu caracter personal pe servere securizate asigurand redundanta stocarii.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin internet, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli aparute si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal si dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Luam in serios confidentialitatea tuturor datelor cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la incalcarea confidentialitatii acestor date personale folosind adresa de e-mail: contact@foto-silviu.ro, numele intreg si numarul de telefon folosite pentru solicitarea unui serviciu prin email sau telefonic. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum 30 de zile. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

In calitate de client aveti urmatoarele drepturi si puteti sa ne cereti:

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
  • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere;
  • sa corectam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete;
  • sa va stergem datele cu caracter personal.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs. de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0